Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht of bel +31 (0) 33 466 96 61

Benieuwd naar wat wij precies doen?

Westerhof verbind mensen en bedrijven aan elkaar, met een selecte focus op de Automotive branche.

Stel uw vraag

Westerhof Demoed is gespecialiseerd in het zoeken en vinden van mensen die excelleren op cruciale posities in ondernemingen. Met bewezen trackrecords en de ervaring om blijvend concurrentievoordeel te creëren.

Wat Westerhof Demoed uniek maakt ten opzichte van andere Executive search bureau’s en ten opzichte van werving en selectie bureau’s met een automotive specialisatie, is het diepe begrip van de situatie van bedrijven binnen automotive, gecombineerd met zoeken naar kandidaten tot ver buiten automotive.

Westerhof zoekt voor haar opdrachtgevers vooral op drijfveren en persoonskenmerken en in mindere mate op competenties en aanwezige ervaring. Dat maakt dat juist ook kandidaten van buiten de Automotive in veel organisaties het verschil zullen maken op nieuwe sleutelposities.

Westerhof heeft in de afgelopen 20 jaar expertise opgedaan in alle sectoren binnen Automotive. Onze dienstverlening richt zich op bedrijven in de productie, import, groothandel en retail van auto’s en automaterialen, schadeherstel en toeleveranciers en op (financiële) dienstverlening in Automotive, zoals verhuur, verzekering, financiering en leasing.

Ook nu is Westerhof dagelijks nauw betrokken bij het reilen en zeilen in de Automotive operatie op de werkvloer van haar relaties. Dit door training, begeleiding en coaching van medewerkers. Deze expertise en up-to-date kennis in de volle breedte van Automotive betaalt zich uit. In herkenning, begrip en de juiste analyse van uw situatie en behoefte.

Dat leidt tot een effectiever en sneller zoekproces naar de beste man of vrouw voor uw bedrijf. Westerhof Executive Search biedt full service gedurende de gehele cyclus van de search opdracht, tot en met lang na de plaatsing.

Westerhof richt zich op algemene directie en management posities, financieel en ICT management, verkoop en marketing, productie en techniek, inkoop en logistiek, maar ook op interim- en projectmanagement (zie ook WES Interim). Opdrachtgevers zijn middelgrote en grote, nationale en internationale bedrijven.

Ontdek onze werkwijze

Ook werken aan de toekomst van uw organisatie?

Vraag nu vrijblijvend een quick-scan aan en ontdek wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Of neem direct contact op via mail, telefoon.

Vraag een quickscan aan Bel mijn terug