Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht of bel +31 (0) 33 466 96 61

Wie is Westerhof-Demoed ?

Westerhof-Demoed heeft meer dan 20 jaar management ervaring en daarmee haar netwerk opgebouwd.

Stel uw vraag

Westerhof-Demoed is een professioneel Executive Search bureau, wat zich richt op het invullen van senior management en directie posities voor (inter)nationale bedrijven, actief in de Handel en Industrie. Met het ervaren team van consultants en Research assistenten zetten we ons dagelijks in voor onze opdrachtgevers en voor onze kandidaten.

De kernwaarden van Westerhof-Demoed zijn: Betrokken, Transparant, Gedreven en snel, Topkwaliteit, Resultaatgericht.

Westerhof-Demoed Management Consultants is een Besloten Vennootschap (B.V.) en Edsge Jan Westerhof is Managing partner. Zijn zakelijke profiel, achtergrond, netwerk en ervaring kunt u vinden op LinkedIn.


Het team van Westerhof-Demoed beschikt over vele jaren werkervaring in diverse management en directieposities in uiteenlopende branches. Westerhof-Demoed combineert deze ervaring met een grondige analyse, een gedegen zoekproces en weet uiteindelijk met behulp van intuïtie en inzicht in drijfveren en persoonskenmerken van kandidaten het verschil voor haar opdrachtgevers te maken.

Jenny Demoed en Jan Westerhof stonden aan de basis van wat vandaag de dag Westerhof-Demoed Management Consultants is. Ondernemers pur sang met persoonlijke aandacht, een commerciële drive en zakelijk inzicht.

Voor wie werkt Westerhof Demoed?

 

Westerhof-Demoed heeft inmiddels expertise opgedaan in een groot aantal sectoren. Daarbij richten we ons met onze dienstverlening op middelgrote en grote, nationale en internationale (familie)bedrijven in de handel en industrie.

Branches en sectoren waarvoor we momenteel werken : Automotive Import, Groothandel en Retail, Logistiek en Transport, Leasing, Financiering en Verzekeringen, Productie en (metaal)techniek, Bouw en Installatie- techniek, Media en Reclame, Horeca en Recreatie en ICT.

Hierbij gaat het om (interim) Management, C-level en overige Directie posities op gebied van Finance, Verkoop, Marketing, ICT, HR, Productie, Engineering, Operations, Techniek, Service, Inkoop en Logistiek.

Ook werken aan de toekomst van uw organisatie?

Vraag nu vrijblijvend een quick-scan aan en ontdek wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Of neem direct contact op via mail, telefoon.

Vraag een quickscan aan Bel mij terug