Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht of bel +31 (0) 33 466 96 61

Hoe gaan wij te werk?

Westerhof-Demoed richt zich op succesvolle mensen die open staan voor een nieuwe carrièrestap.

Stel uw vraag

Voor Kandidaten

Westerhof-Demoed komt dagelijks in contact met potentiële kandidaten voor haar opdrachtgevers. We hechten veel waarde aan deze kennismaking. We nemen er dus ook graag de tijd voor en verdiepen ons in uw achtergrond, competenties en drijfveren. Uiteindelijk kan er voor een opdrachtgever vaak maar één van de door ons geselecteerde topkandidaten worden geplaatst.

Eenmaal in ons vizier, vinden we het prettig om met enige regelmaat met eerder door ons geselecteerde en ook geplaatste kandidaten in contact te blijven. Dit doen we door middel van toezending van onze nieuwsbrief, organiseren van bijeenkomsten en zo nu en dan ook telefonisch contact.

Omdat iedere zoekopdracht uniek is, gaat Westerhof-Demoed steeds op zoek naar nieuwe kandidaten die precies aansluiten bij wat er voor onze opdrachtgever nodig is. Het gaat vaak om sleutelposities waar topmensen ervoor moeten zorgen dat een bedrijf succesvol is en blijft.

Ons team selecteert kandidaten vanuit de markt waarin onze opdrachtgevers opereren, waardoor we een goed beeld krijgen van prestaties en persoonlijkheid. Om de kwaliteit van ons werk optimaal te houden, nodigen wij gekwalificeerde kandidaten uit voor een selectiegesprek.

Door openhartige kennismaking met kandidaten ontstaat een helder beeld van hun verleden, heden en gewenste toekomst. Zorgvuldig bespreken wij met elke kandidaat de functionele, organisatorische en culturele kenmerken van de opdrachtgever. En onderzoeken wij in hoeverre individuele kwaliteiten, karakter en ambities van de kandidaat daarop aansluiten. Met aandacht en gevoel voor alle relevante factoren.

Uiteraard komen wij ook graag in contact met mensen die nog niet door ons benaderd zijn maar wel onderdeel uitmaken van onze doelgroep. Dit kan door middel van ons contactformulier en het bijsluiten van uw actuele CV.

Vervolgens zullen wij telefonisch of schriftelijk met u afstemmen wat de mogelijkheden en eventuele vervolgstappen zijn.

Direct contact opnemen

Kort voor u op een rij:

 • Uitdagende posities op senior management en directieniveau
 • We zijn actief in uiteenlopende branches en sectoren
 • We werken exclusief voor onze opdrachtgevers
 • Alleen topkandidaten komen door onze selectie
 • Zonder uw toestemming informeren wij opdrachtgevers niet over uw kandidatuur
 • Uw profiel zullen wij niet ongevraagd aanbieden bij derden buiten de procedure
 • Altijd voor u bereikbaar, dus voor, tijdens en na een lopend selectieproces
 • Korte lijnen en snel feedback over de status van een selectieproces
 • Wij verwerken persoonsgegevens van onze kandidaten met grote zorgvuldigheid en strikt vertrouwelijk
 • Wij werken volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
 • We blijven tot na uw plaatsing mede verantwoordelijk voor uw succes