Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht of bel +31 (0) 33 466 96 61

Ontdek ons stappenplan

Westerhof bewerkt uw arbeidsmarkt slim, tactvol en met respect voor de motieven en belangen van alle betrokkenen.

Stel uw vraag

 

Westerhof-Demoed werkt volgens een doordacht en beproefd stappenplan, waarin een samenhangende reeks van (netwerk)activiteiten bewust wordt gericht op een scherp omlijnd resultaat. Tegelijkertijd is Westerhof-Demoed alert op het rendement van het intelligente toeval. Westerhof-Demoed kiest voor de grondige persoonlijke aanpak.

Westerhof-Demoed werkt exclusief, discreet, met commitment en doet geen concessies aan kwaliteit. Dit leidt naar onze mening tot de best gekwalificeerde kandidaten met de juiste mentaliteit en motivering. Wij leveren maatwerk, altijd gericht op uw specifieke situatie.

Een zoekopdracht is een project en als leidraad hanteren we voor onze projecten 4 belangrijke fasen in onze samenwerking.

4-P stappenplan:

 1. PURPOSE

  De start van onze samenwerking. Samen met u benoemen we de kernpunten in het gezochte profiel: we bespreken uw strategische voornemens, kijkend naar de structuur en cultuur van uw organisatie in relatie tot de context en inhoud van de functie.
 2. PROCESS

  Hierna wordt de veelbelovende zoektocht naar geschikte kandidaten gestart. Mogelijk gekwalificeerde geïnteresseerden worden door ons via desk research en contacten in de markt opgespoord en benaderd. Westerhof-Demoed informeert potentiële kandidaten en beantwoordt vragen. Met veelbelovende geïnteresseerden worden eerste selectiegesprekken gevoerd.
 3. PEOPLE

  Op basis van de uitkomst van de eerste selectiegesprekken, na toetsing aan het profiel en onderlinge vergelijking, introduceren wij de geïnteresseerden bij onze opdrachtgever. Uit deze lijst worden uiteindelijk kandidaten geselecteerd voor een oriënterend gesprek bij de opdrachtgever. Het verdere verloop van de procedure is afhankelijk van de invulling door de opdrachtgever. 
 4. PERFORMANCE

  Zodra de geselecteerde kandidaat zijn of haar contract heeft ondertekend en is toegetreden tot de organisatie van onze opdrachtgever, zetten we ons in voor een optimale start in de samenwerking tussen kandidaat en opdrachtgever. We zien onszelf onlosmakelijk verbonden aan het succes van de kandidaat in uw organisatie.
Vraag een quickscan aan