Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht of bel +31 (0) 33 466 96 61

Waar staan wij voor?

Hieronder onze Kernwaarden.

Stel uw vraag

Betrokken

Westerhof-Demoed verdiept zich in uw organisatie, in uw mensen en in uw strategie en doelstellingen om te komen tot de beste aanpak met als resultaat de juiste oplossing voor uw probleemstelling. Dit kan zijn door het vinden van de topkandidaat voor een cruciale positie of door het installeren van een interim manager en/of het lanceren van een verbeterproject in uw organisatie.

Transparant

Westerhof-Demoed hecht eraan om datgene wat we u beloven helder en duidelijk te formuleren en daarbij ook aan te geven wat er niet kan of wat niet tot onze mogelijkheden behoort. Ook vind Westerhof-Demoed het belangrijk dat opdrachtgevers tijdens de samenwerking aan een project goed en actief op de hoogte worden gehouden over het verloop hiervan.

Gedreven en snel

Onze expertise, ons uitgebreide netwerk en up-to-date kennis en ervaring ook in uw branche, maakt dat we snel begrijpen wat uw specifieke situatie is en met de juiste analyse van uw wensen en uw briefing kunnen we snel voor u aan de slag.  Vervolgens voeren we een effectief en relatief snel zoekproces uit naar de beste nieuwe man of vrouw voor uw organisatie. Als regel zitten de juiste kandidaten tussen 6 en 8 weken vanaf de start van de zoekopdracht bij u aan tafel.

Topkwaliteit

Onze opdrachtgevers leveren we enkel en alleen topkwaliteit. Dit doen we allereerst door uit te gaan van maatwerk, voor ons is geen enkele zoekopdracht het zelfde. We werken volgens de direct search methode. Dat betekent dat we na uw eerste briefing een grondige analyse doen van waar zich mogelijk topkandidaten zullen bevinden en aansluitend leggen we met deze potentiële kandidaten actief contact. We zorgen ervoor dat iedere kandidaat die we aan u voordragen, zelf ook persoonlijk hebben gesproken.

Resultaatgericht

Wij doen er alles aan om de juiste en meest toekomstgerichte persoon op de juiste plek in uw organisatie te plaatsen. Waardoor u blijvend voorop loopt in uw sector en het verschil kunt maken. Return On Investment. Menselijk kapitaal in uw onderneming zien wij niet voor niets als de belangrijkste factor voor succesvolle verandering, een concurrentiepositie met voorsprong en de basis voor toekomstgericht werken in uw organisatie. Westerhof-Demoed biedt full service gedurende de gehele zoekopdracht en we staan voor het behaalde resultaat. Tot lang na hun plaatsing geven we garantie op onze kandidaten.