Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht of bel +31 (0) 33 466 96 61

U zoekt een interim manager of directeur ?

Stel uw vraag

Interim Management

 

Naast Executive Search voor de lange termijn, heeft Westerhof-Demoed ook een sterk en uitgebreid netwerk van managers voor (flexibele of korter durende) interim-opdrachten. Ervaren directeuren en senior managers met uiteenlopende specialisaties, allemaal met specifieke ervaring in een bepaalde branche of sector.

Een verandertraject aan het opstarten in uw organisatie? Of tijdelijke vervanging nodig van een manager of directeur? Er zijn uiteenlopende redenen waarom u tijdelijk een ervaren manager nodig kunt hebben. Westerhof-Demoed biedt de best passende interim manager voor de opdracht.

Door ons omvangrijke netwerk koppelen wij op zeer korte termijn een interim manager aan uw opdracht. Een persoon met de competenties en persoonlijkheid die aansluiten bij zowel uw managementvraagstuk als uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een verander- of crisismanager, maar ook voor tijdelijke vervanging van een sleutelpositie in uw organisatie.

 

 

Westerhof-Demoed blijft tijdens het interim traject uw gesprekspartner. We bewaken de voortgang van het project, borgen de geleverde kwaliteit en we zijn ook het klankbord voor de door ons geplaatste interim manager. Daarnaast beschikken we over een enorm netwerk aan kennis en ervaring. Dat zetten we graag in voor het slagen van de opdracht.

Heeft u interesse? Of acteert u zelf als interim manager met jarenlange ervaring op management- of directieniveau? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Dit kan door middel van ons contactformulier, of door ons te bellen of een mail te sturen naar info@westerhof-demoed.nl. Wij stemmen graag met u af wat de mogelijkheden zijn.

 

Ook werken aan de toekomst van uw organisatie ?

Neem contact met ons op voor een afspraak en ontdek wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Afspraak maken Bel mij terug