Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht of bel +31 (0) 33 466 96 61

Terug naar het overzicht

Westerhof-Demoed versterkt team

Westerhof-Demoed Management Consultants ondersteunt haar relaties met managementadvies op gebied van verandermanagement en leiderschap competenties, levert executive search en draagt zorg voor de invulling van vaste en interim posities op directie en senior management niveau.

Het is onze missie om onze cliënten echte Return On Investment te geven door ze in contact te brengen met “best in class” kandidaten voor hun (inter)nationale managementposities.

Sinds kort is ons team versterkt met Officemanager Brigitte van Rossum.

Brigitte heeft op zowel organisatorisch als ondersteunend vlak ruime werkervaring opgedaan in diverse bedrijven en functiegebieden zoals sales en marketing, officemanagement en in mediation. Ze is gedreven, mensgericht en positief ingesteld. Als bindende factor in ons team draagt ze zorg voor onze bereikbaarheid, uw gastvrijheid en creëert ze een prettige sfeer.

“In deze afwisselende baan in een dynamische omgeving zal ik voor u het eerste aanspreekpunt zijn voor al uw vragen en doe ik mijn best om te zorgen voor duurzame en soms ‘out of de box’ oplossingen. Ik verheug me erop met u samen te werken op lopende projecten. Graag tot ziens of horens!”

Brigitte is bereikbaar op 033-466 9661 en info@westerhof-demoed.nl