Op welke manier wilt u contact met ons opnemen?

Stuur ons een bericht of bel +31 (0) 33 466 96 61

Terug naar het overzicht

Onze nieuwe website is live !

Publicatiedatum: 15-11-2017

In augustus zijn we verhuisd naar ons nieuwe kantoor aan de Stadsring 248-250 in Amersfoort. En niet veel later zijn we aan de slag gegaan met het opzetten en ontwerpen van onze nieuwe website.

En sinds vandaag is onze geheel vernieuwde website live. Daar zijn we best een beetje trots op. Kijk snel op www.westerhof-demoed.nl. Hier vindt u alles terug over ons, over onze missie en visie en over onze werkwijze voor opdrachtgevers en voor kandidaten. U kunt op onze website ook lezen hoe we precies te werk gaan volgens een uitgebalanceerd en beproefd werving en selectie stappenplan.

Westerhof-Demoed verbindt mensen en bedrijven aan elkaar, met een selecte focus op de Automotive branche.

We richten ons daarbij op algemene directie en (senior) management posities. Ook voor interim- en projectmanagement opdrachten kunnen we cliënten snel voorzien van de juiste persoon op de juiste plek.

Tot onze klantenkring behoren bedrijven actief in de productie, import, groothandel, leasing en retail van auto’s en automaterialen, equipment- en autoverhuur, verzekeraars, financiële instellingen, schadeherstel ketens en toeleveranciers.

Westerhof-Demoed is Automotive en Automotive is Westerhof-Demoed.

Graag maken we ook nader kennis met u en met uw organisatie. Vraag vandaag nog een quick-scan bij ons aan via onze website, of bel of mail ons voor een afspraak en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

U overweegt om zich bij ons inschrijven als kandidaat ? Van harte welkom. Neem direct contact met ons op via onze website, of bel of mail ons. Dan maken we graag een afspraak met u voor een intake gesprek bij ons op kantoor.